NO-X Booster

NO-X Booster

47.00лв.
Без данък: 47.00лв.
Код на продукта: 8
Наличност В наличност
Поръчан 110 пъти

Предтренировъчен продукт, който допринася за извличането на абсолютния максимум от всяка тренировка чрез максимално повишаване на мускулната сила, издръжливостта и енергията. Ускорява възстановяването след тренировка.

Състав
Състав Бета аланин, Л-Аргинин кетоглутарат, Три креатин малат, Цитрулин, Ниацин, Кофеин, желатин, антислепващ агент: магнезиеви соли на мастните киселини /Е470b/
Енергийна стойност 1.56 kcal
Въглехидрати < 0.1 гр.
Мазнини < 0.1 гр.
Белтъчини 390 мг.
Доза
Една доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Препоръчителен прием 3 капсули

NO-X Booster  е предтренировъчен продукт, който допринася за извличането на абсолютния максимум от всяка тренировка чрез максимално повишаване на мускулната сила, издръжливостта и енергията. Засилва активността на организма, има положително влияние върху настроението и подобрява половите функции. Има съдоразширяващо действие, стимулира производството на растежен хормон и инсулин и подпомага възстановяването след тренировка. Приемът на NO-X Booster ще намали умората по време на тренировка, ще подобри издръжливостта при всякакви натоварвания и ще допринесе за по-бързото Ви физическо възстановяване.

Свойства и характеристики на NO-X Booster:

  • Мощен напомпващ ефект

  • Стимулира растежа на мускулна маса

  • Дава максимум енергия, сила и издръжливост

  • Подобрява половите функции

  • Стимулира синтеза на хормон на растежа

Л-Аргининът е аминокиселина, която участва в обмяната на азота в човешкия организъм и е негов основен донор и преносител. Той е изключително важен за синтеза на мускулна тъкан. При физическо натоварване допринася за увеличаване на мускулната маса и изгаряне на мазнините. Освен това засилва активността, има положително влияние върху настроението и подобрява половите функции. Три Креатин Малатът е креатин, който съдържа три молекули монохидрат, свързани с една молекула малична киселина, която способства за по-добро транспортиране на аденозина в организма. Монохидратът от своя страна участва в синтеза на аденозин-трифосфат, който е един от основните източници на енергия за мускулите. Доказано е, че редовният прием на креатин спомага за увеличаване на мускулната маса, издръжливостта и подобряване на мозъчните функции. Цитрулин малат е аминокиселина, която ефективно отстранява млечната киселина от мускулите, образуваща се вследствие на техните контракции, оптимизира притока на кръв към тях и доставя аргинин на клетките. Нейният прием намалява усещането за умора, засилва производството на аденозин-трифосфат и съкращава времето за възстановяване. Бета-аланинът е една от най-използваните аминокиселини за повишаване на силата и издръжливостта, както аеробна, така и силова, и за ускоряване на възстановяването. Спомага за поддържане на високи нива на карнозин в мускулите, който помага за намаляване на отлагането на млечна киселина и по този начин забавя значително появата на умора.

Една доза = 1 капсулa

Дози в опаковка: 60

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула три пъти на ден по време на хранене с обилно количество вода. За оптимален ефект се препоръчва да се приема 45 мин. преди физически упражнения.

Забележки:

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.

Да се съхранява на място недостъпно за малки деца.

Да не се приема от лица под 18г. възраст.

Съдържа кофеин!

Състав:

Бета аланин, Л-Аргинин кетоглутарат, Три креатин малат, Цитрулин, Ниацин, Кофеин, желатин, антислепващ агент:  магнезиеви соли на мастните киселини /Е470b/