Lipo Acai

Lipo Acai

41.00лв.
Без данък: 41.00лв.
Код на продукта: 4
Наличност В наличност
Поръчан 105 пъти

Силен антиоксидант с водно-разтворими фибри, извлечени от корените на растението коняк (Amorphophallus konjac), които привличат вода, увеличават обема си в стомаха и създават усещане за ситост.

Състав
Състав Глюкоманан, Какаови фибри, Акаи на прах, Лимонова трева на прах, Арония плод на прах, Артишок на прах, Цитрус инкантус на прах, Линг жи /рейши/, Бял трън, желатин, антислепващ агент: магнезиеви соли на мастните киселини /E470b/
Енергийна стойност 3.12 kcal
Въглехидрати < 0.1 гр.
Мазнини < 0.1 гр.
Белтъчини 780 мг.
Доза
Една доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Препоръчителен прием 6 капсули

Lipo Acai  на Shaper е силен антиоксидант, който подпомага поддържането на активен метаболизъм и по този начин оказва благоприятен ефект върху естествените процеси на обмяната на мазнините в организма. Приемът му от хора с наднормено тегло може да помогне за загубата на телесно тегло. Lipo Acai съдържа Глюкоманан, представляващ водноразтворими фибри, които се получават от растението Amorphophallus konjac, отглеждано предимно в Азия. В стомаха тези фибри привличат вода и по този начин увеличават обема си и създават усещане за ситост.

Свойства и характеристики на Lipo Acai:

  • Премахва мазнините

  • Засилва метаболизма

  • Понижава нивата на лошия холестерол

  • Подобрява функцията на червата

  • Намалява чувството на глад

Влакнините под форма на глюкоманан помагат за понижаване на нивата на „лошия холестерол” и повишаване на „добрия холестерол”. Редица проучвания сочат, че едномесечният прием на глюкоманан води до значително понижаване на нивата на холестерола. Освен това действието на тези водноразтворими фибри се свързва и с понижаване на кръвното налягане. Глюкоманан създава усещане за ситост и потиска глада като по този начин спомага за намаляване на количеството приемана храна. Освен това, разтворимите фибри подобряват функцията на червата, с която често са свързани проблемите при хората със затлъстяване. В комбинация с повишена физическа активност и балансирано хранене приемът на глюкоманан може да допринесе за достигането и задържането на оптимално телесно тегло.

Една доза = 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули три пъти на ден по време на хранене с обилно количество вода.

Забележки:

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.

Да се съхранява на място недостъпно за малки деца.

Да не се приема по време на бременност и кърмене.  

Състав:

Глюкоманан, Какаови фибри, Акаи на прах, Лимонова трева на прах, Арония плод на прах, Артишок на прах, Цитрус инкантус на прах, Линг жи /рейши/, Бял трън, желатин, антислепващ агент:  магнезиеви соли на мастните киселини /E470b/