Notice: Undefined index: url_to_2 in /home/shapmjx6/public_html/catalog/model/extension/d_seo_module/d_seo_module_url.php on line 233 Шугър Баланс
Sugar Balance

Sugar Balance

45.00лв.
Без данък: 45.00лв.
Код на продукта: 9
Наличност В наличност
Поръчан 111 пъти

Хранителна добавка с благоприятен ефект върху естествените процеси на поддържане нивата на инсулина.

Състав
Състав Канела екстракт, Берберин екстракт, Нарингин, Хром, желатин, целулоза
Енергийна стойност 0
Въглехидрати 0
Мазнини 0
Белтъчини 0
Доза
Една доза 2 капсули
Дози в опаковка 60
Препоръчителен прием 2 капсули

Sugar Balance на Shaper е хранителна добавка с берберин, подпомагаща естествените процеси на поддържане на нивата на инсулина в организма като подобрява метаболизирането на гликогена в организма. Берберинът има силен хипогликемичен ефект (понижаване на нивата на кръвната захар), благодарение на потискането на отговорните ензими, а ефективността му е сравнима с тази на редица медикаменти. Той има благоприятно действие при диабет тип 2 и метаболитен синдром. Другата активна съставка на Sugar Balance – нарингин - е растителен флавоноид, който се съдържа в цитрусите и най-вече в грейпфрута. Нарингинът се включва в хранителните добавки, за да усили и удължи действието на основните им компоненти. Освен това потиска апетита, подобрява метаболизирането на глюкозата и има антиоксидантно действие. Приемът на хром от своя страна също значително повишава скоростта на усвояване на глюкозата като също има благоприятно въздействие при диабет тип 2. Регулира апетита и потиска глада за въглехидрати.

Свойства и характеристики на Sugar Balance:

  • Понижава нивата на кръвната захар

  • Подобрява инсулиновата чувствителност

  • Метаболизира гликогена

  • Подпомага отслабването

  • Силен антиоксидант

Изследванията сочат общо намаляване на нивата на кръвната захар и инсулин. Установява се подобряване на инсулиновата чувствителност. Повишава глюкозата в скелетната мускулатура, като ефектът е положителен, без значение каква е чувствителността на мускулните клетки към инсулин. Използването на берберин подпомага цялостното отслабване на тялото като загубата на тегло е предимно в мастната тъкан. Установен е умерен отслабващ ефект, особено при хора с метаболитни проблеми. Счита се, че това е резултат от подобрената инсулинова чувствителност вследствие на приема на берберин.

Една доза = 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули на ден сутрин с обилно количество вода.

Забележки:

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.

Да се съхранява на място недостъпно за малки деца.

Да не се приема от лица под 18г. възраст.

Състав: Канела екстракт, Берберин екстракт, Нарингин, Хром, желатин, целулоза