CLA

26.00лв.

CLA (Конюгирана линолова киселина), която се съдържа в семената на растението шафранка (Carthamus Tinctorius), има благоприятен ефект върху телесното тегло и метаболизма, като подпомага изгарянето на ..

L-Carnitine

37.00лв.

L-Карнитин (L-carnitine) представлява натурална, непротеинова аминокиселина. Основно в човешкия организъм той действа между клетъчните мембрани, подпомагайки осъществяването на един от механизмите за ..

Lipo Acai

41.00лв.

Lipo Acai  на Shaper е силен антиоксидант, който подпомага поддържането на активен метаболизъм и по този начин оказва благоприятен ефект върху естествените процеси на обмяната на мазнините в орга..

Meta Boost

55.00лв.

Meta Boost е най-новата хранителна добавка от Shaper, която ще Ви помогне да отслабнете с до 3,79 пъти по-бързо темпо от обичайното. Това означава, че тялото Ви вече няма да работи против Вас в опитит..

Night Shaper

65.00лв.

Някои хора не могат да спят от мисълта за отслабване, а други спят спокойно и губят мазнини, без дори да се замислят! Night Shaper е изключително ефикасен и единствен по рода си продукт за изгаряне на..

Orange Burner

40.00лв.

Orange Burner е специално разработен фетбърнър от серията на Shaper, без аналог на пазара, съдържащ екстракт от чай „Нинг Хонг“ и горчив портокал (Citrus Aurantium). Чаят „Нинг Хонг“ подпомага премахв..

Yellow Extreme

51.00лв.

Yellow Extreme нa SHAPER e изĸлючитeлнo мощен и eфиĸaceн пpoдyĸт зa изгapянe нa мaзнинитe и нaмaлявaнe нa тeглoтo. Идеален за прием през деня. Със своето силно изразено термогенно действие Yellow Extr..

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)