Сигурност при плащания с кредитна или дебитна карта

Уважаеми Клиенти,

благодарим Ви за доверието, което ни оказвате всеки ден. За Вашата максимална сигурност при разплащане с дебитна или кредитна карта през този уеб сайт, Shaper и Смарт Пойнт ООД използват виртуален ПОС терминал, който гарантира максимално и напълно сигурността на Вашето разплащане.

Вие можете да заплатите Вашите поръчки с кредитни карти VISA и MASTERCARD, международни дебитни карти VISA Electron и VPAY, както и с дебитни карти MAESTRO.   

При този избор от Ваша страна, при разплащане с дебитна или кредитна карта, Вашето плащане се обработва в реално време, няма забавяне на поръчката и плащанията са 
без допълнителни такси!  Нашият
3D Secure виртуален ПОС терминал поддържа последните програми за сигурност на MASTERCARD и VISA . Това е допълнителна защита при онлайн пазаруване, като за тази цел е необходимо при онлайн разплащане да въведете парола за 3D автентификация. Ако притежавате кредитна карта, попитайте Вашата банка-издател за програмите за сигурност на VISA и MASTERCARD , както и регистрирайте Вашата 3D парола, за по-сигурни онлайн разплащания. Ако притежавате дебитна или кредитна карта, попитайте Вашата банка-издател за програмите за сигурност на VISA и MASTERCARD.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ, че ние по никакъв начин нямаме достъп до въвежданата от Вас картова информация при онлайн плащане, т.е номер на карта, валидност, CVV2 или CVC2 код на кредитните карти, 3D парола или секретен код за онлайн разплащане с дебитна карта MAESTRO! Това са данни, до които никой няма достъп, освен оторизираните институции като банката-издател на Вашата карта или БОРИКА (Банкова организация за разплащания с използване на карти).

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ НИЕ НИКОГА НЕ ИЗИСКВАМЕ ДА ИЗПРАЩАТЕ ПО Е-MAIL ИЛИ ДА СЪОБЩАВАТЕ ПО ТЕЛЕФОН данни, включващи: име на картодържателя, ПИН код, ЕГН, номер на карта и/или други лични данни, свързани с картодържателя и картата. Това е лична и строго конфиденциална информация до, която имате достъп само Вие, като картодържател и притежател на картата.